Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Χωρίς ρεύμα χωριά της Εύβοιας από το χιόνι
Ανανεώθηκε:
Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» συνεχίζει να πλήττει σφοδρά την Εύβοια για τρίτη συνεχόμενη μέρα, προκαλώντας προβλήματα μεταξύ άλλων και στην ηλεκτροδότηση, μιας και πολλά δέντρα εξαιτίας του βάρους του χιονιού πέφτουν πάνω στα καλώδια.
Αναλυτικότερα, το ύψος του χιονιού σε πολλά σημεία έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο ενώ γίνεται αγώνας δρόμου του κρατικού μηχανισμού για να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο.
Όπως κάθε χρόνο, οι κάτοικοι επιστρατεύουν φτυάρια και σκούπες για να μπορέσουν να ανοίξουν δίοδο στα χωριά.
Στα βόρεια του νομού, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το χιόνι έχει φτάσει μέχρι τη θάλασσα. Ο κρατικός μηχανισμός όλες τις μέρες βρίσκεται σε επιφυλακή, την ώρα που 110 μηχανήματα έργου σαρώνουν το οδικό δίκτυο και 150 τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλουν πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να αποκαταστήσουν τις βλάβες στο ρεύμα
Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10