Κοζάνη: Δεν εγκρίθηκε η υιοθεσία των ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο
Δεν πρόκειτα να δοθούν τελικά για υιοθεσία τα δύο ροτβάιλερ, που ευθύνονται για τον θάνατο 5χρονου αγοριού, ανήμερα του Πάσχα, στην περιοχή Λευκάδια Κοζάνης.
Ύστερα από εκδήλωση ζωηρού ενδιαφέροντος για υιοθεσία των συνολικά οκτώ ροτβάιλερ, τα οποία -με εισαγγελική εντολή- είχαν καταλήξει στο καταφύγιο του δήμου Κοζάνης μετά το τραγικό περιστατικό, με νέα εντολή της, η εισαγγελία δεσμεύει τον δήμο να μην επιτρέψει την υιοθεσία ειδικά των δύο ζώων, που ευθύνονται για τον θάνατο του παιδιού.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, σημείωσε ότι έπειτα από σχετικό ερώτημα που υπέβαλε ο δήμος στην εισαγγελία, έλαβε εντολή να δοθούν για υιοθεσία τα σκυλιά, πλην των δύο, που ευθύνονται για τον θάνατο του αγοριού. Αυτά θα παραμείνουν στο καταφύγιο επ΄ αόριστον.
Υπενθυμίζεται ότι ο 5χρονος Στάθης και η μητέρα του είχαν βρεθεί στο κτήμα 72χρονου ιδιοκτήτη των οκτώ ροτβάιλερ, όταν το αγόρι δέχθηκε την επίθεση των σκυλιών.
Σοβαρές καταγγελίες για κανιβαλισμό Ρώσων στρατιωτών στο ουκρανικό μέτωπο - Διαψεύδει η Μόσχα
23:48
Κόντρα Κιέβου - Τελ Αβίβ για πλοίο με σιτηρά από κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη
23:44
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ - ΑΡΑΓΤΣΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: Σε πλήρη εξέλιξη οι διπλωματικές διεργασίες ΗΠΑ – Ιράν με φόντο τα Στενά του Ορμούζ: Προτάσεις και αντιπροτάσεις για το άνοιγμα και τον τερματισμό του πολέμου
23:32
ΟΗΕ: Η Ελλάδα στηρίζει κοινή δήλωση 90 χωρών για το άμεσο άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
23:25