Σέρρες: 91χρονος πυροβόλησε την νύφη του και αυτοκτόνησε
Αιματηρό οικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στις Σέρρες όπου υπερήλικας πυροβόλησε και τραυμάτισε τη νύφη του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.
Το αιματηρό οικογενειακό επεισόδιο διαδραματίστηκε το πρωί σε χωριό του δήμου Σιντικής, στις Σέρρες. Υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο 91 ετών δράστης και μετέπειτα αυτόχειρας άνοιξε πυρ με κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, εναντίον της 62χρονης νύφης του, μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν, με συνέπεια να την τραυματίσει στο πρόσωπο.
Η γυναίκα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 91χρονος βρέθηκε αργότερα κρεμασμένος από τον γιο του και σύζυγο της 62χρονος σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού.
Η υπόθεση ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο 15χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Μία σύλληψη
09:43
Πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον στις λαϊκές αγορές, από τις 7 Ιανουαρίου
09:38
Παπαστεργίου: Πάνω από 10.000 παραβάσεις του κόκκινου έχουν καταγράψει οι κάμερες ΑΙ
09:35
Άνω Λιόσια: Η ανακοίνωση της Hellenic Train για τη φονική παράσυρση πεζού από συρμό του Προαστιακού
09:31