Πόρτο Ράφτη: Τρόμος για ηλικιωμένο ζευγάρι – Οι ληστές τους άρπαξαν ό,τι είχαν
Τον τρόμο μέσα στο σπίτι τους έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Πόρτο Ράφτη, όταν χθες νωρίς το βράδυ εισέβαλαν δύο άτομα και αφού άρχισαν να τους απειλούν ότι θα τους σκοτώσουν τους ζητούσαν όσα χρήματα είχαν.
Ο ηλικιωμένος 78χρονος προσπαθούσε να εξηγήσει στους δράστες ότι δεν είχαν πολλά χρήματα στο σπίτι, όμως εκείνοι γίνονταν όλο και πιο απειλητικοί και μάλιστα απειλούσαν ότι θα ξυλοκοπήσουν την 68χρονη σύζυγό του.
Οι δράστες αφού άρπαξαν λίγα χρήματα και κοσμήματα που βρήκαν στο σπίτι κατάφεραν να εξαφανιστούν. Οι αστυνομικοί της άμεσης δράσης που έφτασαν λίγο αργότερα στο σημείο, προσπάθησαν από τη μαρτυρία του ηλικιωμένου ζευγαριού να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται για τα χαρακτηριστικά των δραστών.
Οι αρχές εκτιμούν πως δεν αποκλείεται οι δράστες να είναι άτομα που έχουν «ξαναχτυπήσει» στην περιοχή.
SPONSORED
Ζωολογικός κήπος της Ταϊπέι καλωσόρισε ένα ζευγάρι κόκκινα πάντα από την Κίνα
23:44
Η Lego λανσάρει τη Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια - Το μεγαλύτερο σετ που έχει δημιουργήσει
23:34
«Πλήξαμε περίπου 150 θέσεις της Χεζμπολάχ μέσα σε 48 ώρες», λέει το Ισραήλ
23:21
Ανησυχία στο Πεντάγωνο για παρακολουθήσεις Αμερικανών αξιωματούχων από το Ισραήλ
23:10