ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Νεκρές δύο ηλικιωμένες από αναθυμιάσεις - Ξέσπασε φωτιά όσο κοιμόταν

Ξάνθη: Νεκρές δύο ηλικιωμένες από αναθυμιάσεις - Ξέσπασε φωτιά όσο κοιμόταν
Οι δυο άτυχες γυναίκες δεν αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά, καθώς την ώρα που ξέσπασε εκείνες κοιμόταν EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Νεκρές από αναθυμιάσεις βρέθηκαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες 89 και 92 ετών αντίστοιχα, όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους στην Ξάνθη την Παρασκευή (10/2)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο άτυχες γυναίκες δεν αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά, καθώς την ώρα που ξέσπασε εκείνες κοιμόταν με αποτέλεσμα να εισπνεύσουν μεγάλες ποσότητες καπνού.

Συνεργεία της πυροσβεστικής υπηρεσίες Ξάνθης που έσπευσαν στο σημείο της φωτιάςκατάφεραν να τις απεγκλωβίσουν από το σπίτι που διέμεναν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Οι ηλικιωμένες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε το υγειονομικό προσωπικό, δεν κατάφεραν να τις κρατήσουν στη ζωή.

Η φωτιά, που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έγινε αντιληπτή από διερχόμενο που ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στο σημείο της φωτιάς έσπευσαν 4 πυροσβεστικά οχήματα με 8 πυροσβέστες.

Έρευνα διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ξάνθης προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς που κόστισε τη ζωή στις δύο γυναίκες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ