ΕΛΛΑΔΑ

To τελευταίο αντίο στη 17χρονη Νίκη Νικολοπούλου (pics)

To τελευταίο αντίο στη 17χρονη Νίκη Νικολοπούλου (pics)
Eurokinissi

Το τελευταίο αντίο στον άγγελό τους, τη 17χρονη Νίκη, είπαν το μεσημέρι της Τρίτης στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος με την σύζυγό του Τασία Μανωλοπούλου – Νικολοπούλου.

Στο πλευρό τους είχαν τα άλλα τρία παιδιά τους, την Αφροδίτη, τον Ιωάννη και τον Ανδρέα - Ευγένιο.

Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησαν οι μητροπολίτες Πατρών Χρυσόστομος, Ηλείας Γερμανός (ο οποίος είπε λόγια παρηγοριάς στην οικογένεια) και Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος. Εκατοντάδες ήταν οι απλοί πολίτες ήρθαν για να πουν το ύστατο χαίρε στη Νίκη και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

2540315

Πηγή: Eurokinissi

Παρόντες στην εξόδιο ακολουθία ήταν μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, οι πρώην βουλευτές Βασίλης Μπεκίρης, Απόστολος Ανδρεουλάκος, Πέτρος Μαντούβαλος, Γιώργος Καλαντζής, Παναγιώτης Σκανδαλάκης, Μαρία Κυριακοπούλου, Δημήτρης Σκαμνάκης, Θανάσης Νταβλούρος.

2540319

Πηγή: Eurokinissi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ