ΕΛΛΑΔΑ

Συναυλία καλλιτεχνών: Κλειστή η Πανεπιστήμιου στο Rex με πλήθος κόσμου στο πλευρό τους

Συναυλία καλλιτεχνών: Κλειστή η Πανεπιστήμιου στο Rex με πλήθος κόσμου στο πλευρό τους
Eκατοντάδες κόσμου έδωσαν το παρών, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα και ζητώντας την άμεση απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου από το ύψος της Χαριλάου Τρικούπη και στην οδό Αρσάκη από την συμβολή της με την οδό Σταδίου, προχώρησε η αστυνομία λόγω συναυλίας που βρίσκεται σε εξέλιξη έξω από το θέατρο Rex.

Η αστυνομία εκτρέπει τα οχήματα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Οι καλλιτέχνες διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού, που εξισώνει τα πτυχία των θεατρικών σχολών με εκείνα του Λυκείου.

Η αστυνομία αποφάσισε να κλείσει προσωρινά την κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς αρκετοί διαδηλωτές βρίσκονται πάνω στο οδόστρωμα έξω από το θέατρο REX.

Παράλληλα, εκατοντάδες κόσμου έδωσαν το παρών, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα και ζητώντας την άμεση απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (8/2) παραιτήθηκε σύσσωμο το διδακτικό προσωπικό του Εθνικού Θεάτρου, αφού εξέπνευσε η προθεσμία που είχαν δώσει προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος 85/22 ενώ την Πέμπτη (9/2) παραιτήθηκαν και οι καθηγητές της Δραματικής σχολής του ΚΘΒΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ