Ηγουμενίτσα: Πέθανε η Λέσυ, η σκυλίτσα - θρύλος του Κεντρικού Λιμεναρχείου
Έφυγε από τη ζωή το θρυλικό σκυλί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας «ΛΕΣΥ», που επί σειρά ετών υπηρέτησε δίπλα στους συναδέλφους της, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Πριν από λίγες ημέρες είχε βραβευτεί από τον Υπουργό Ναυτιλίας για το έργο της και την υπηρεσίας της, μαζί με το συνοδό της Χαράλαμπο Τσάκαλο.
Την είδηση έκαναν γνωστή οι απόστρατοι του Λ.Σ Β.Δ Ελλάδος, οι οποίοι και αποχαιρετούν τη συνάδελφό τους με ένα συγκινητικό μήνυμα:
«Πριν ημέρες βραβεύτηκε για το έργο της και τις ικανότητες της από τον ΥΝΑΝΠ η σκυλίτσα ΛΕΣΥ Κ19 του Κ.Λ. Ηγουμενίτσας μαζί με τον καθοδηγητή της και συνοδό συνάδελφο Τσάκαλο Χαράλαμπο. Σήμερα δυστυχώς μάθαμε τον θάνατο της και λυπούμαστε πολύ.
Επί χρόνια η ΛΕΣΥ ήταν η προέκταση της πείρας και της ασύγκριτης τεχνικής δραστηριότητας του συνοδού της, με πολλές επιτυχίες στη δίωξη και τον εντοπισμό ναρκωτικών. Θα την θυμόμαστε με αγάπη».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: «Γεύματα αγάπης» σε άπορους στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη
Τροχαίο ατύχημα για τον Νίκο Νικολόπουλο στην Πάτρα - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος
14:08
Υπόσχεση εκδίκησης από τον νέο ανώτατο ηγέτη του Ιράν για τον θάνατο του πατέρα του Αλί Χαμενεΐ
13:57
Νέο κύμα ουκρανικών επιθέσεων κατά του ρωσικού σκιώδους στόλου στην Αζοφική Θάλασσα - Ένας νεκρός
13:45
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις δύο συλλήψεις αναφορικά με την εμπρηστική επίθεση στη Marfin
13:33