Στόχος διαρρηκτών γνωστός μπασκετμπολίστας στο κέντρο της Αθήνας
Στόχος διαρρηκτών έγινε ένας από τους πιο γνωστούς μπασκετμπολίστες που παίζει σε ομάδα στη χώρα μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο που του έχει παραχωρήσει η ομάδα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Αμερικής, αφήνοντας όμως μέσα στο αυτοκίνητο, και μάλιστα σε εμφανές σημείο, ένα σακίδιό του.
Όταν ο ίδιος και ένας φίλος του επέστρεψαν στο αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι διαρρήκτες είχαν σπάσει το τζάμι και είχαν πάρει από το εσωτερικό το σακίδιο, το οποίο ο μπασκετμπολίστες δήλωσε ότι περιείχε χρήματα και έγγραφα.
Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο ειδοποίησαν το τμήμα ασφαλείας Συντάγματος, όπου λίγη ώρα αργότερα έδωσαν κατάθεση οι δύο άντρες.
Θα ληφθούν αποτυπώματα από το σπασμένο τζάμι και το αυτοκίνητο για να διαπιστώσουν εάν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητα των δραστών.
Συνεχίζεται η πτώση στο brent - Πότε θα φανεί η υποχώρηση στα πρατήρια καυσίμων
11:30
Νεκρός 58χρονος οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας
11:23
Ο Τραμπ ζήτησε από την Ουκρανία να μην επιτεθεί στη Ρωσία κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της CIA
11:12
Δημήτρης Κόκοτας: Από τα παιδικά χρόνια δίπλα στον Σταμάτη, στα πλατινένια ’90s και στην τελική μάχη
11:04