Στόχος διαρρηκτών γνωστός μπασκετμπολίστας στο κέντρο της Αθήνας
Στόχος διαρρηκτών έγινε ένας από τους πιο γνωστούς μπασκετμπολίστες που παίζει σε ομάδα στη χώρα μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο που του έχει παραχωρήσει η ομάδα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Αμερικής, αφήνοντας όμως μέσα στο αυτοκίνητο, και μάλιστα σε εμφανές σημείο, ένα σακίδιό του.
Όταν ο ίδιος και ένας φίλος του επέστρεψαν στο αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι διαρρήκτες είχαν σπάσει το τζάμι και είχαν πάρει από το εσωτερικό το σακίδιο, το οποίο ο μπασκετμπολίστες δήλωσε ότι περιείχε χρήματα και έγγραφα.
Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο ειδοποίησαν το τμήμα ασφαλείας Συντάγματος, όπου λίγη ώρα αργότερα έδωσαν κατάθεση οι δύο άντρες.
Θα ληφθούν αποτυπώματα από το σπασμένο τζάμι και το αυτοκίνητο για να διαπιστώσουν εάν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητα των δραστών.
Η Μόσχα ανέλαβε τον έλεγχο τεσσάρων εργοστασίων της δανικής αλυσίδας Rockwool
22:44
Axios: Μυστική συνάντηση Στιβ Γουίτκοφ με τον εξόριστο πρίγκιπα διάδοχο του Ιράν
22:32
ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες: Ψευτοδιάλογος και συνέχιση απειλών και αδιεξόδων
22:23
ΚΚΕ: Καμία καταστολή και κανένα τελεσίγραφο δεν πρόκειται να σταματήσει το δίκαιο αγώνα των αγροτών
22:12