ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Αγρότες έκλεισαν την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Αταλάντης

Λαμία: Αγρότες έκλεισαν την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Αταλάντης
Οι αγρότες από νωρίς το πρωί είχαν τοποθετήσει τα γεωργικά τους μηχανήματα στην αερογέφυρα της Αταλάντης Intime/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Φωτογραφία Αρχείου)

Σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στο ύψος του κόμβου της Αταλάντης προχώρησαν οι αγρότες της περιοχής λίγο μετά τις 14:00.

Οι αγρότες είχαν συγκεντρωθεί στο συγκεκριμένο σημείο στο πλαίσιο της συμπαράστασης για τους συναδέλφους τους που έχουν συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από νωρίς το πρωί είχαν τοποθετήσει τα γεωργικά τους μηχανήματα στην αερογέφυρα της Αταλάντης και λίγο μετά τις 14:00 προχώρησαν σε κατάληψη και των δύο ρευμάτων της εθνικής οδού με συνέπεια η κίνηση να εξελίσσεται από τους παραδρόμους από το 137ο έως το 150ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Ειδικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας όσοι κινούνται από τη Λαμία προς την Αθήνα εξέρχονται από την εθνική οδό από τον κόμβο των Λιβανάτων και συνεχίζουν μέχρι την Τραγάνα για να επανέλθουν στη συνέχεια στην εθνική οδό και να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Ακριβώς το αντίστροφο γίνεται για όσους κατευθύνονται από την Αθήνα προς τη Λαμία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ