ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Βαλεντίνος: Έφτιαξαν σοκολατένια καρδιά 25 κιλών στη Μυτιλήνη για καλό σκοπό

Άγιος Βαλεντίνος: Έφτιαξαν σοκολατένια καρδιά 25 κιλών στη Μυτιλήνη για καλό σκοπό
Στόχος του κ. Πανταζή η σοκολατένια καρδιά να βγει σε δημοπρασία και τα χρήματα να δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό INTIME / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μια τεράστια καρδιά από σοκολάτα που ζυγίζει 25 κιλά, όπου χρειάστηκαν τουλάχιστον δέκα ημέρες για να την κατασκευάσουν και άλλες τρεις για να την χτίσουν κομμάτι - κομμάτι, παρουσίασαν στη Μυτιλήνη.

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης Παναγιώτης Ρίζος και η ομάδα του ζαχαροπλαστείου «Πανταζή», εκμεταλλεύτηκαν την ημέρα των ερωτευμένων για να... γλυκάνουν τον κόσμο: «Ήθελα να κάνω μια μεγάλη καρδιά για του Αγίου Βαλεντίνου, για να χαρεί ο κόσμος καθώς έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια», δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο κ. Ρίζος.

ΕΡΤ

«Φτιάξαμε μια καρδιά που έβαλε μέσα όλη την αγάπη της πόλης μας που φιλοξενεί και μέρη των οστών του Αγίου Βαλεντίνου. Θέλαμε να γίνει αφίσα και ελπίζουμε να συνεχιστούν οι γιορτές που γινόντουσαν πριν λίγα χρόνια, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου» πρόσθεσε ο ζαχαροπλάστης Βασίλης Πανταζής, γνωστός για τις πρωτότυπες, γλυκές, ιδέες του, που έχουν ταξιδέψει ανά τον κόσμο.

Στόχος του κ. Πανταζή η σοκολατένια καρδιά να βγει σε δημοπρασία και τα χρήματα να δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ