ΕΛΛΑΔΑ

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στον Κηφισό - Μεγάλες καθυστερήσεις

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στον Κηφισό - Μεγάλες καθυστερήσεις
Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά, στη συμβολή με την οδό Πειραιώς, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Φωτογραφία Αρχείου)

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στον Κηφισό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά, στη συμβολή με την οδό Πειραιώς, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες. Στο σημείο έχει κληθεί και γερανός, καθώς το ένα όχημα είναι αδύνατο να μετακινηθεί.

Στο συγκεκριμένο σημείο αναμένεται να γίνει μια άσκηση παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, με χρονομέτρηση για να αποδειχθεί πόσος χρόνος απαιτείται για να αποδεσμευθεί ο Κηφισός από τέτοια συμβάντα.

Παράλληλα, θα γίνει ένα τεστ ετοιμότητας, ώστε να υπάρχει αποτέλεσμα σε τέτοια περιστατικά, σύμφωνα με τον Σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας, Κίμωνα Λογοθέτη, που μίλησε στην ΕΡΤ.

Μεγάλες καθυστερήσεις

Ωστόσο οι οδηγοί, που κινούνται στους δρόομυς της Αττικής θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς σε αρκετές κεντρικές οδικές αρτηρίες παρατηρείται αυξημένη κίνηση.

Συγκεκριμένα, στο κόκκινο είναι η κάθοδος της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας από το ύψος της Φιλαδέλφειας έως και το σημείο του τροχαίου με τα οχήματα να είτε να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες είτε να έχουν ακινητοποιηθεί. Παρόμοιο το σκηνικό και στην άνοδο της Εθνικής Οδού από το ύψος της Λ. Αθηνών έως την Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας, όπως επίσης και σε μεγάλο τμήμα της Λεωφόρου Μεσογείων. Κίνηση παρατηρείται και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Δείτε την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Αττικής στις 9:00 το πρωί:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ