ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η εγκατάσταση WiFi στη Λαχαναγορά στου Ρέντη

Ανακοινώθηκε η εγκατάσταση WiFi στη Λαχαναγορά στου Ρέντη
Οι υπουργοί τόνισαν στις αναφορές τους ότι η κυβέρνηση στηρίζει τις κεντρικές αγορές με την ψηφιοποίηση και τον μετασχηματισμό του χονδρεμπορίου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI

Στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας εκπροσώπων όλων των χονδρεμπορικών επιχειρήσεων του ΟΚΑΑ με εκπροσώπους της κυβέρνησης, ανακοινώθηκε η εγκατάσταση WiFi στη Λαχαναγορά στου Ρέντη. 

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν περισσότεροι από 100 χονδρέμποροι Οπωροκηπευτικών, Αλιευμάτων και Κρέατος, οι οποίοι συζήτησαν τα θέματα των κλάδων με τη Διοίκηση του ΟΚΑΑ και τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Συμεών Κεδίκογλου.

Οι υπουργοί τόνισαν στις αναφορές τους ότι η κυβέρνηση στηρίζει τις κεντρικές αγορές με την ψηφιοποίηση και τον μετασχηματισμό του χονδρεμπορίου.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Απόστολος Αποστολάκος δήλωσε: «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Οργανισμού που η συμβολή του κλάδου στην εθνική οικονομία αναγνωρίζεται εμπράκτως από τέσσερις κορυφαίους υπουργούς.

Αυτό αποδεικνύεται με την παρουσία τους στον φυσικό χώρο της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, όπου αφού παρουσίασαν τα έργα που αφορούν τον κλάδο, έλαβαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς των εμπόρων, συζήτησαν πιθανές λύσεις και έθεσαν τα θεμέλια ώστε το κλάδος του χονδρεμπορίου Φρέσκων και Νωπών Τροφίμων να αναπτυχθεί και να ψηφιοποιηθεί σε σύγχρονες βάσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ