ΕΛΛΑΔΑ

Νέα προφυλάκιση για την επίθεση στον Πάνο Καλλίτση

Νέα προφυλάκιση για την επίθεση στον Πάνο Καλλίτση
Πάνος Καλλίτσης facebook

Και ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση της αιματηρής επίθεσης στον γνωστό κομμωτή Πάνο Καλλίτση πέρασε τις πόρτες των φυλακών, μετά την προφυλάκιση του αστυνομικού και του 42χρονου δράστη της επίθεσης.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του 34χρονου Ιρακινού, που εμπλέκεται στην υπόθεση της επίθεσης και της απόπειρας ληστείας σε βάρος του κομμωτή στο γκαράζ του σπιτιού του, στον περιφερειακό Λυκαβηττού, τον περασμένο Ιανουάριο.

O 34χρονος Ιρακινός κατά την απολογία του στην 11η τακτική ανακρίτρια αρνήθηκε τις κατηγορίες, όπως του αποδίδονται και ομολόγησε μόνο ότι είχε φυσική παρουσία στον χώρο της επίθεσης, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τη συμμετοχή του, τόσο στην απόπειρα ανθρωποκτονίας όσο και στην απόπειρα ληστείας, υποστηρίζοντας πως όταν είδε τον 42χρονο συγκατηγορούμενό του να βγάζει όπλο εναντίον του κομμωτή τράπηκε σε φυγή.

Στο απολογητικό υπόμνημά του ο 34χρονος επικαλείται τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων, τα οποία δεν ταυτοποιούνται με τα ευρήματα στον χώρο της επίθεσης, ενώ ακόμη ένα επιχείρημά του είναι το γεγονός ότι δεν τον έχουν αναγνωρίσει ούτε ο Πάνος Καλλίτσης ούτε η σύζυγός του, η οποία ήταν παρούσα στην επίθεση.

Όπως ισχυρίζεται ο νεαρός Ιρακινός, ο αστυνομικός του είχε τηλεφωνήσει την συγκεκριμένη μέρα, για να του προτείνει να τον βοηθήσει σε κάτι χωρίς να του πει για ποιο λόγο τον χρειαζόταν και πως ο ίδιος τον ακολούθησε γιατί του είχε εμπιστοσύνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ