ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Η θάλασσα ξέβρασε κάνναβη σε παραλίες του Ρεθύμνου - Βρέθηκαν 134 κιλά

Κρήτη: Η θάλασσα ξέβρασε κάνναβη σε παραλίες του Ρεθύμνου - Βρέθηκαν 134 κιλά
Μαζί με τα ευρήματα των προηγούμενων ημερών, η ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκαν στις παράκτιες περιοχές, φθανει τα 160 με 170 κιλά cretalive

Τεράστιες ποσότητες κάνναβης εντοπίστηκαν τις τελευταίες ημέρες σε παράκτιες περιοχές του Ρεθύμνου Κρήτης.

Σήμερα όπως έγινε γνωστό, κατασχέθηκαν 134 κιλά κάνναβης, ενώ αν υπολογιστούν και τα ευρήματα που εντοπίστηκαν κατά μήκος των παραλιών του δήμου τις προηγούμενες ημέρες, εκτιμάται ότι η ποσότητα αγγίζει τα 160-170 κιλά, σύμφωνα με το cretalive.

Τις αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο κινητοποίησαν δύο δέματα με ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στον ΒΟΑΚ και σε παράκτια περιοχή - στις 13 Φεβρουαρίου το πρώτο και σήμερα το δεύτερο, με αποτέλεσμα να οργανωθεί παράκτια έρευνα σε συνεργασία αστυνομικών και λιμενικών ομάδων.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης με τη συνδρομή λιμενικών του λιμεναρχείου Ρεθύμνης, κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης εντόπισαν τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 134 κιλά και 150 γραμμάρια κάνναβης.

Οι συγκεκριμένες συσκευασίες, οι οποίες ήταν εμποτισμένες με θαλασσινό νερό, περισυλλέγησαν από αστυνομικούς του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και κατασχέθηκαν για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση. Η έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ