Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Ποια πολιτικά πρόσωπα παρέστησαν στην τελετή
Παρουσία τόσο σύσσωμης της οικογένειάς του, όσο και πολιτικών προσώπων και υπουργών τελέστηκε το μνημόσυνο των 40 ημερών από το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στο ναό της Ιεράς Μητρόπολης.
Το «παρών» στην τελετή έδωσε σύσσωμο το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του, ενώ έξω από τη Μητρόπολη είχε συγκεντρωθεί λίγος κόσμος κρατώντας σημαίες με το στέμμα και φωνάζωντας ρυθμικά το όνομα του Παύλου, υιού του τέως βασιλιά.
Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν υπουργοί της κυβέρνησης και άλλα πολιτικά πρόσωπα.
Ειδικότερα, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδεύτηκε από τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, ενώ εκεί ήταν και ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, όπως και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης. Εκτός αυτών στο μνημόσυνο βρέθηκαν η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, αλλά και ο Αλκιβιάδης Στεφανής.
Ισραήλ: Νεκρός και ο νέος ιρανός διοικητής μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του προκατόχου του
21:15
Αραγτσί: Το Ισραήλ σέρνει τις ΗΠΑ όλο και πιο βαθιά σε ηθική και πολιτική άβυσσο
21:05
«Τον έσφαξαν, μακάρι να πεθάνει» - Συνομιλίες σοκ μετά τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά (vid)
20:57
Στις φλόγες η μεγαλύτερη στον κόσμο εγκατάσταση LNG του Κατάρ μετά από ιρανική επίθεση (vid)
20:47