ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη - «Χαμόγελο του Παιδιού»: Missing Alert για την εξαφάνιση 44χρονου από την περιοχή Γαζίου

Κρήτη - «Χαμόγελο του Παιδιού»: Missing Alert για την εξαφάνιση 44χρονου από την περιοχή Γαζίου
Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» το αυτοκινητό του εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 44χρονου Νικόλαου Αεράκη που εξαφανίστηκε στις 16 φεβρουαρίου από την περιοχή του Γαζίου Κρήτης, προχώρησε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του έγινε κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Ο Νικόλαος Αεράκης έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λαδί μπουφάν, γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Έφυγε με αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio, χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΗΙΤ 7923, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη».

«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».

Να σημειωθεί ότι για τον εντοπισμό του σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ξεκίνησε έρευνα της ΕΛΑΣ στην οποία συμμετέχει και ομάδα της Πυροσβεστικής με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ενώ σηκώθηκε drone που «χτενίζει» την περιοχή.

Την εξαφάνισή του σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε στις Αρχές η μητέρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ