Αλμυρός: Εισαγγελική παρέμβαση για τα περιστατικά σχολικού εκφοβισμού
Την παρέμβαση Εισαγγελέα Ανηλίκων προκάλεσε το πρόσφατο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού που σημειώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στο Γυμνάσιο Αλμυρού Βόλου, όταν ένας ανήλικος έδειρε 13χρονο και στη συνέχεια τον έγδυσε από τη μέση και κάτω, για να τον χλευάσουν οι συμμαθητές τους.
Ειδικότερα, η Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της έργω εξύβρισης, σύμφωνα με το gegonota.news.
Υπενθυμίζεται ότι, ο διευθυντής του σχολείου αφού απέβαλε τον μαθητή για δύο ημέρες, κινήθηκε νομικά εναντίον του ασκώντας μήνυση, όπως και η οικογένεια του θύματος bullying.
«Μπαράζ» περιστατικών bullying στο Γυμνάσιο Αλμυρού
Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το παραπάνω περιστατικό, η «κλίκα» του Γυμνασίου που ασκεί συστηματικά bullying στους συμμαθητές και συμμαθήτριές της, μία ημέρα αργότερα από την αποβολή του ανήλικου που τραμπούκισε τον 13χρονο, στις 15 Φεβρουαρίου, έσπασε «για πλάκα» τα γυαλιά που φορούσε για να διαβάζει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άλμυρός: Ανήλικος έδειρε συμμαθητή του και μετά τον έγδυσε
Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία δεν θα είναι ποτέ εμπόδιο για την ειρήνη»
08:24
Ιστορίες εκδίκησης, ζόμπι της Αποκάλυψης και τα swing του Χιώτη: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:19
Nεκρός σε οικοδομή στην Αγία Παρασκευή εντοπίστηκε ο 25χρονος αγνοούμενος από το Μαρούσι
08:13
Η NASA δεσμεύτηκε να κατασκευάσει πυρηνικό αντιδραστήρα στη Σελήνη μέχρι το 2030
08:11