ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 18χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο

Θεσσαλονίκη: 18χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο
Άνθρωποι από τις εγκαταστάσεις του ΓΣ «Ηρακλής» έσπευσαν με απινιδωτή και τον επανέφεραν αλλά για λίγο, καθώς αμέσως μετά ξανακατέρρευσε IN TIME / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Θεσσαλονίκη, όταν την ώρα αγώνα, ένας 18χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και κατέρρευσε μέσα σε γηπεδάκι επί της Αγίου Δημητρίου, ανάμεσα από τις εγκαταστάσεις του Ηρακλή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός κάποια στιγμή ζαλίστηκε και σταμάτησε, «μας είπε πως ζαλίζεται κι έκατσε στον πάγκο. Μετά από λίγη ώρα μας ανέφερε πως είναι καλύτερα, όμως την ώρα που σηκώθηκε τον είδαμε να λιποθυμά και να πέφτει στο έδαφος», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονό, άνθρωποι από τις εγκαταστάσεις του ΓΣ «Ηρακλής» έσπευσαν με απινιδωτή και τον επανέφεραν αλλά για λίγο, καθώς αμέσως μετά ξανακατέρρευσε.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε με δύο ασθενοφόρα και μία Κινητή Μονάδα με γιατρό ο οποίος προχώρησε σε ΚΑΡΠΑ με σκοπό να επαναφέρει τον 18χρονο, προσπάθεια που συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ