ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος: Οι εκτιμήσεις των αρχών για τον θάνατο της 28χρονης - Σήμερα η κηδεία

Έβρος: Οι εκτιμήσεις των αρχών για τον θάνατο της 28χρονης - Σήμερα η κηδεία
Η 28χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος μέσα σε χαράδρα EUROKINISSI / ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Φως στα αίτια του θανάτου της 28χρονης από το Τυχερό Έβρου, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος χθες το πρωί στο χωριό Λευκίμη, αναμένεται να ρίξει η αστυνομική έρευνα και η νεκροψία-νεκροτομή, ενώ η οικογένειά της ετοιμάζεται να πει σήμερα το μεσημέρι (22/2) το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού.

Η αρχική εκτίμηση του ιατροδικαστή Παύλου Παυλίδη που βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε το άψυχο κορμί της κοπέλας από το θείο της, με βάση κάποια ευρήματα τα οποία υπήρχαν, μιλάει για αυτοχειρία. Όμως, περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή, που θα πραγματοποιήσει ο έμπειρος ιατροδικαστής σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα Evros-news.gr, στις έρευνες εκτός από το Aστυνομικό Τμήμα Τυχερού που ξεκινάει να συλλέξει καταθέσεις από τα μέλη της οικογένειας, συγγενείς και φίλους της άτυχης 28χρονης, αναμένεται να συμμετέχει και η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Προφανώς το Τμήμα Ασφαλείας που συνήθως εξετάζει παρόμοιες περιπτώσεις. Κι αυτό έχει τη σημασία του, αφού αν επρόκειτο για αυτοχειρία όπως είναι η αρχική εκτίμηση, στη διαδικασία θα είχε εμπλοκή μόνο το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

Οι αστυνομικοί που θα ασχοληθούν με την υπόθεση, επικεντρώνουν τις έρευνες εκτός από τις πληροφορίες που θέλουν να συγκεντρώσουν παίρνοντας καταθέσεις από την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, όλα τα στοιχεία που μπορούν να φωτίσουν την υπόθεση. Με στόχο φσικά να αποκλειστεί εντελώς η εγκληματική ενέργεια. Έτσι, προφανώς θα ζητηθεί η συνδρομή των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εκτός από το τηλεφωνικό στίγμα της 28χρονης, στη συγκεκριμένη περιοχή το χρονικό διάστημα που εξαφανίστηκε, εντοπίζονται και άλλα. Επίσης, αναζητούν την ύπαρξη καμερών στη διαδρομή από το Τυχερό μέχρι τη Λευκόμη, μία απόσταση πάνω από πέντε χιλιόμετρα, την οποία διήνησε με τη μοτοσυκλέτα της.

Να θυμίσουμε ότι στην περιοχή υπάρχει ο κόμβος του Προβατώνα, το χωριό που μεσολαβεί μεταξύ του Τυχερού και Λευκίμης, με τους φωτεινούς σηματοδότες αλλά και την 7η Ταξιαρχία Πεζικού. Επίσης υπάρχουν και επιχειρήσεις, καταστήματα που ίσως διαθέτουν κάμερες. Σττόχος φυσικά είναι να διαπιστωθεί αν η 28χρονη επέβαινε μόνη της η μοτοσυκλέτα ή αν υπήρχε και συνεπιβάτης.

Αυτοκτονία ή όχι

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο οι δικοί της άνθρωποι θεωρούν ότι δεν είχε λόγο για να κάνει κακό στον εαυτό της.

«Ενώ ξεκίνησε να πάει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, την ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να την βρούμε. Την βρήκε σήμερα τυχαία ο ανηψιός μου στο βουνό. Δεν την βρήκαν σε γκρεμό ακριβώς, σε ένα πρανές στην άκρη του δρόμου. Εμένα με ενδιαφέρει ότι χάσαμε το παιδί. Δεν είχε προβλήματα», είπε ο χαροκαμένος πατέρας.

To ίδιο αναφέρουν και αρκετοί από τους φίλους της, με τους οποίους έκανε παρέα και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα επειδή ήταν πρωταγωνίστρια και “ψυχή” της διοργάνωσης του καρναβαλιού Τυχερού το οποίο είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή, βρισκόταν συνέχεια μαζί. Να επισημάνουμε εδώ, ότι με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές έκαναν το αυτονόητο, δηλαδή ματαίωσαν τον καρναβάλι Τυχερού και μάλιστα αποχαιρέτησαν τη Βίκυ με μία συγκινητική ανάρτηση, εκφράζοντας τα αισθήματα όλων των συγχωριανών της, που είναι συγκλονισμένοι από το αναπάντεχο τραγικό αυτό γεγονός.

Τα ίχνη της 28χρονης Βίκυς χάθηκαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Η νεαρή γυναίκα θα πήγαινε να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου με την κολλητή τη, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο.

Καθώς οι ώρες περνούσαν, η οικογένειά της ανησύχησε και άρχισε να την αναζητά. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ο ξάδελφός της βρήκε το μηχανάκι της σε χαράδρα περίπου 40 μέτρων στο χωριό Λευκίμη Σουφλίου.

Εκεί βρέθηκε νεκρή και η Βίκυ, έχοντας καρφωμένο στο στήθος της ένα μαχαίρι. Η κοπέλα είχε επίσης σημάδια από μαχαιριές στα χέρια της και σύμφωνα με πληροφορίες η αρχική εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι αυτοχειρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ