Εύβοια: Ατύχημα για 4χρονο - Του πάτησε το πόδι το αυτοκίνητο του πατέρα του
Φρικτό ατύχημα σημειώθηκε στην Εύβοια με θύμα ένα 4χρονο παιδί, το πόδι του οποίου συνεθλίβη κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του πατέρα του, σε περιοχή της Χαλκίδας.
Το αγόρι βρισκόταν με τους γονείς του σε παιδική χαρά της Χαλκίδας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το αγοράκι διέφυγε πάνω από τους γονείς του, μπήκε στο όχημα τους και έλυσε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τσουλήσει και να πατήσει το πόδι του παιδιού, σύμφωνα με το evima.gr .
Συγκεκριμένα, η ρόδα του οχήματος, φαίνεται πως παρέσυρε το παιδί, ρίχνοντας το κάτω με αποτέλεσμα το αμάξι να περάσει κυριολεκτικά πάνω από ολόκληρο το πόδι του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Αχαΐα: Ηλικιωμένη μπήκε ανάποδα στην εθνική οδό και προκάλεσε τροχαίο
ΕΛΛΑΔΑ
Χανιά Κρήτης: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό εικοσάχρονο οδηγό
ΕΛΛΑΔΑ
Κλέφτες εισέβαλαν με αγροτικό σε κοσμηματοπωλείο στο Αίγιο: Διέφυγαν με άλλο όχημα
09:41
ΚΟΣΜΟΣ
Πλημμύρες «σαρώνουν» το Μαρόκο: Πάνω από 140.000 εκκένωσαν τα σπίτια τους - Έφευγαν με ελικόπτερα (vid)
09:38
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Baldur’s Gate 3: Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια όλων των εποχών γίνεται σειρά στο HBO
09:35
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Bad Bunny: Έχω χάσει τον ύπνο μου ενόψει του Super Bowl
09:26
ΕΛΛΑΔΑ