Ηράκλειο: Kάθειρξη 6,6 ετών σε γιατρό που ασελγούσε σε ασθενείς του
Το δρόμο της Δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση του 62χρονου γιατρού από το Ηράκλειο Κρήτης που έχει καταγγελθεί για ασέλγεια εις βάρος δύο νεαρών γυναικών τον Σεπτέμβριο του 2018, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, το επέβαλε ποινή κάθειρξης 6 ετών και 6 μηνών.
Στο φως της δημοσιότητας είχε έρθει η καταγγελία μίας 22χρονης κοπέλας, η οποία είχε καταγγείλει τον γιατρό σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της την ώρα της εξέτασης στο ιατρείο του, σύμφωνα με τον τοπικό ενημερωτικό ιστότοπο ecrete.gr.
Μόλις η υπόθεση γνωστοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 προχώρησαν άλλες τρεις γυναίκες σε σχετική καταγγελία σε βάρος του. Ωστόσο, το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο έκρινε πως είναι ένοχος μόνο στις 2 από τις συνολικά 4 περιπτώσεις.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ταμείο Ανάκαμψης: Τέλος Σεπτεμβρίου θα υποβληθεί το τελικό αίτημα - Υλοποιήθηκαν 123 ορόσημα
12:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πνινάτ Γιανάι για τη συμφωνία για την Ασπίδα του Αχιλλέα: «Ευκαιρία να υπερασπιστούμε μαζί»
12:10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης στο Ειδικό Δημοτικό Καισαριανής: «Όλα τα σχολεία έτοιμα για το πρώτο κουδούνι»
12:07
ΕΛΛΑΔΑ
Αθώος ο σύζυγος της παρουσίαστριας που καταγγέλθηκε για ενδοοικογενειακή βία - Τι υποστήριξε
12:03
ΑΝΑΠΤΥΞΗ