Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 18χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο γνωστού ξενοδοχείου
Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 18χρονος, ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο γνωστου ξενοδοχείου στην παραλιακή της Πάτρας.
Σύμφωνα με το tempo24news, ο νεαρός έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, και στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν την πτώση του, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με μέλος της παρέας του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, ο νεαρός έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.
Η πτώση του νεαρού, στο πίσω μέρος του κτηρίου προς την πλευρά της πισίνας, προκάλεσε σοκ στους υπόλοιπους διαμένοντες στο ξενοδοχείο που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα δωμάτιά τους και πετάχτηκαν έντρομοι να δουν τι συμβαίνει.
Μαρινάκης: Ο σεβασμός στην δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της δεν είναι προαιρετικός, είναι επιβεβλημένος
20:26
Λευκός Οίκος: «Η δαιμονοποίηση του Τραμπ οδήγησε στους πυροβολισμούς»
20:19
Γαλλία: Ο Μακρόν υπόσχεται να μιλήσει με το Ιράν για να «αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη ρίζα του»
20:10
Κεφαλονιά: Κοκαΐνη, αλκοόλ και κάνναβη στον οργανισμό της Μυρτώς - Τι έδειξαν οι τοξικολογικές
20:05