ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Λύνει τη σιωπή του για πρώτη φορά ο πατέρας της 12χρονης

Σεπόλια: Λύνει τη σιωπή του για πρώτη φορά ο πατέρας της 12χρονης
«Είμαστε ακόμη σε σοκ, προσπαθούμε να συνέλθουμε. Κανείς από τους προφυλακισμένους δεν ήταν οικογενειακός μας φίλος, γείτονες ήταν» είπε ο πατέρας της 12χρονης Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο πατέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια για πρώτη φορά «λύνει τη σιωπή του», και μιλά για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας του παιδιού του που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τους προφυλακισμένους για την υπόθεση, Ηλία Μίχο αλλά και τις δικές του ευθύνες.

«Είμαστε ακόμη σε σοκ, προσπαθούμε να συνέλθουμε. Κανείς από τους προφυλακισμένους δεν ήταν οικογενειακός μας φίλος, γείτονες ήταν. Τον δερματολόγο δεν τον ήξερα, ούτε τον πρώην διαιτητή. Τον Μίχο τον ξέραμε 20 χρονιά. Ψωνίζαμε από αυτόν, τον πληρώναμε.

Πήγε η σύζυγος μου αρχικά για δουλειά και μετά στείλαμε και την κόρη μου. Του είχαμε εμπιστοσύνη. Σαράντα μέρες έκαναν να πιάσουν τον Μίχο, πιστεύω ότι είχε στοιχεία, κινητά και τα εξαφάνισε. Μας ξέφυγε η κατάσταση τι να πω, έπρεπε να προσέχω περισσότερο την κόρη μου» είπε ο πατέρας της 12χρονης.

Η υπόσχεση που έδωσε

Ο πατέρας της 12χρονης όπως είναι φυσικό, θέλει να τιμωρηθούν όλοι όσοι ασέλγησαν στο παιδί του. Παράλληλα ψάχνει για δουλειά ενώ προσπαθεί να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στην ανήλικη κόρη του.

«Η κόρη μου στεναχωριέται κλαίει, ζητάει τη μαμά της. Μου είπε να της υποσχεθώ πως θα προσέχω την αγαπημένη της γατούλα που είχαμε στο σπίτι και τα αδέλφια της».

Ο πατέρας της 12χρονης ήταν σήμερα στα δικαστήρια με τον δικηγόρο του, καθώς εκδικαζόταν η υπόθεση για τα ναρκωτικά που είχαν βρεθεί στο σπίτι του μετά από έρευνα της αστυνομίας. Τελικά απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες και αποχώρησε ανακουφισμένος.

«Τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα παιδιά στηρίζουν απολυτά τη μητέρα πιστεύουν ότι είναι αθώα. Πράγματι ακούστηκε ότι κάποια από τα παιδιά ήταν με έναν Πακιστανό, όλα τα παιδιά είναι του ζευγαριού, αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά» είπε δικηγόρος του πατέρα της 12χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ