ΕΛΛΑΔΑ

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν το τριήμερο λαϊκές και Βαρβάκειος Αγορά

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν το τριήμερο λαϊκές και Βαρβάκειος Αγορά
Στην ηλεκτρονική σελίδα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) έχει αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα NTIME

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Καθαρά Δευτέρα τα καταστήματα τροφίμων, όπως διευκρίνισε με ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών επισημαίνει επίσης σε ανακοίνωσή της ότι κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα, ενώ θα ξεκινήσουν να λειτουργούν από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, όπως παραδοσιακά κάνουν, τα καταστήματα και της Βαρβάκειου Αγοράς και της Αγοράς του Καταναλωτή στον ΟΚΑΑ.

Το Σάββατο η Βαρβάκειος θα είναι ανοιχτή από το πρωί έως τις 18:00, την Κυριακή από το πρωί έως τις 17:00 ενώ, για την Καθαρά Δευτέρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τις 21:00 την Κυριακή μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Αντίστοιχα, ανοικτά θα είναι συνέχεια και τα καταστήματα στην Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη, από το πρωί της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, ενώ και το Σάββατο θα παραμείνουν ανοικτά από το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Στην ηλεκτρονική σελίδα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) έχει αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα λειτουργίας του κάθε καταστήματος.