ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Εκτός κινδύνου ο νεαρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου

Πάτρα: Εκτός κινδύνου ο νεαρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου
Εκτός κινδύνου είναι ο νεαρός που έπεσε το βράδυ της Παρασκευής (24/02) από τον τρίτο όροφο παραλιακού ξενοδοχείου στην Πάτρα με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πισίνα INTIME / Αρχείου

Εκτός κινδύνου φαίνεται να είναι ο νεαρός που έπεσε το βράδυ της Παρασκευής (24/02) από τον τρίτο όροφο παραλιακού ξενοδοχείου στην Πάτρα με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πισίνα.

Ο νεαρός που φέρει πολλά κατάγματα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο νεαρός από την Πετρούπολη έφτασε στην Πάτρα μαζί με φίλους, ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Φαίνεται πως ένας καβγάς με τη φίλη του κι ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης, είχε ως αποτέλεσμα να παραπατήσει και να πέσει από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου, το βράδυ της Παρασκευής.

Η αστυνομία ερευνά ακόμη τις συνθήκες πτώσης, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένειά του με τους γονείς του να φτάνουν άμεσα στην Πάτρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ