ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο στα Λαδάδικα

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο στα Λαδάδικα
Ο 45χρονος, όπως επίσης το 24χρονο θύμα του (Έλληνας), εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης intime

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Πρόκειται για έναν 45χρονο από το Ιράκ κι έναν 27χρονο ομογενή (από χώρα της πρώην ΕΣΣΔ), εις βάρος των οποίων ήδη ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αντιστοίχως.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Αστυνομία, το επεισόδιο ξεκίνησε, όταν ο Ιρακινός πυροβόλησε, για άγνωστη αιτία, με πυροβόλο όπλο εναντίον 24χρονου, εργαζόμενου στην υποδοχή κέντρου διασκέδασης, τραυματίζοντάς τον στο δεξί πόδι. Ακολούθως, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος με τη συνδρομή ενός 35χρονου (ταυτοποιήθηκε και περιλαμβάνεται στην ίδια δικογραφία) επιτέθηκαν στον 45χρονο και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες. Φαίνεται δε, πως οι ίδιοι χτύπησαν δύο ακόμη άτομα που επιχείρησαν να εμποδίσουν την επίθεση εναντίον του αλλοδαπού.

Ο 45χρονος, όπως επίσης το 24χρονο θύμα του (Έλληνας), εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης, ο πρώτος φρουρούμενος.

Τις έρευνες για την υπόθεση διενήργησαν η Δίωξη Εκβιαστών Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ