ΕΛΛΑΔΑ

Ζεφύρι: Τραυματισμός κοριτσιού από πυροβολισμό μετά από συμπλοκή ανδρών

Ζεφύρι: Τραυματισμός κοριτσιού από πυροβολισμό μετά από συμπλοκή ανδρών
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή στάθηκε η συμπλοκή μεταξύ δυο ανδρών, με τον έναν από αυτούς να πυροβολεί με καραμπίνα και να τραυματίζει το άτυχο κορίτσι INTIME / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Στο νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα από σφαίρα μεταφέρθηκε ένα κορίτσι 8 ετών στο Ζεφύρι, το μεσημέρι του Σαββάτου. Το κοριτσάκι που έπαιζε σε μια αλάνα της περιοχής, τραυματίστηκε όταν άγνωστος άνοιξε πυρ κατά διπλανής οικίας. Το παιδί φέρει τραύμα στον μηρό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή στάθηκε η συμπλοκή μεταξύ δυο ανδρών, με τον έναν από αυτούς να πυροβολεί και να τραυματίζει το άτυχο κορίτσι, ενώ έπαιζε σε παρακείμενο χωράφι.

Το νέο αυτό σοβαρό περιστατικό πυροβολισμών στην Δυτική Αττική, σημειώθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 57, όπου βρίσκονται δύο σπίτια και ανάμεσα τους η αλάνα όπου συνήθως παίζουν παιδιά.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων πυροβόλησε τέσσερις φορές προς ένα από τα δύο σπίτια, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τραυματίσει το παιδί.

Κατά την κινητοποίηση της Αστυνομίας που ακολούθησε προσήχθη ένα άτομο και ένα ακόμη αναζητείται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ