Δημήτρης Μελισσανίδης: Πήρε φωτιά το ιδιωτικό του αεροπλάνο - Προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση
Τρομακτικές στιγμές για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος σώθηκε από θαύμα, μετά τη φωτιά που έπιασε το ιδιωτικό τζετ του κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Ο Μελισσανίδης βρισκόταν μαζί με τους συνεργάτες του σε επαγγελματικό ταξίδι, όταν διαπιστώθηκε ότι υπήρχε πρόβλημα.
Το ιδιωτικό τζετ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ έπιασε φωτιά, μετά την απογείωση του από το Ντουμπάι, το βράδυ της Παρασκευής (24/2). Όσοι βρίσκονταν στο αεροπλάνο γλίτωσαν από θαύμα, με τον πιλότο να προχωράει σε αναγκαστική προσγείωση σε δύσκολη περιοχή στο Βόρειο Ιράκ.
Πέρα από το σοκ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι καλά στην υγεία του κι επέστρεψε στην Ελλάδα με άλλη πτήση. Μάλιστα, δίνει το «παρών» στην «OPAP Arena», όπου η ΑΕΚ υποδέχεται στις 17:30 τον Αστέρα Τρίπολης, για την 24η αγωνιστικής της Super League.
Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου: Σε «κίτρινο» συναγερμό αύριο (29/06) 28 περιοχές της χώρας
13:49
Γεωργιάδης για ΕΣΥ: Καλύφθηκαν 962 θέσεις για μόνιμους γιατρούς από τις 1.171 που είχαν προκηρυχθεί
13:37
Φωτιά στo Πευκάλι Κορινθίας: Μήνυμα 112 για εκκένωση προς Σοφικό
13:25
Γεωργιάδης μετά το «δεν ρωτήθηκα» Τζάκρη για συνέντευξη σε Κασσελάκη: Μη χάσει το ΠΑΣΟΚ το κελεπούρι
13:22