Φωτοβολίδα στο τραμ πριν από την έναρξη του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ανανεώθηκε:
Xούλιγκαν πέταξαν φωτοβολίδα στον συρμό του τραμ, σε δρόμο κοντά στο γήπεδο Καραϊσκάκη, πριν την έναρξη του ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.
Στο βίντεο φαίνεται η φωτοβολίδα η οποία σκάει στις ράγες ακριβώς μπροστά από τον συρμό του τραμ, σε δρόμο κοντά στο γήπεδο Καραϊσκάκη, λίγο πριν ξεκινήσει το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.
Ο οδηγός του συρμού φαίνεται ότι επιβραδύνει για λίγα δευτερόλεπτα, ενώ μπροστά του προφανώς δεν μπορεί να δει λόγω των καπνών, ενώ στη συνέχεια περνάει από πάνω από τη φωτοβολίδα.
Ευτυχώς όπως φαίνεται δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, που θα μπορούσε πολύ εύκολα, αν η φωτοβολίδα έβρισκε στόχο τον ίδιο τον συρμό ή κάποιο διερχόμενο ΙΧ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε συναγερμό η ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ για τα ιρανικά σχέδια - H Αθήνα ετοιμάζει Patriot και F-16
17:32
ΕΛΛΑΔΑ
Τι αποφάσισε το ΣτΕ για τα επιδόματα εορτών και αδείας των Δημοσίων Υπαλλήλων
17:20
ΚΟΣΜΟΣ
Ο ισραηλινός στρατός παραδέχτηκε τη δολοφονία της 5χρονης Ρατζάμπ στη Γάζα - Ξεκινά ποινική έρευνα
17:11
ΑΓΟΡΕΣ
Χρυσός: Άλμα 10% τον Αύγουστο - Άνοδο στα 4.600 δολάρια βλέπουν οι αναλυτές
17:02
ΕΛΛΑΔΑ