ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ - καρέ η δράση των ανηλίκων πριν μαχαιρώσουν τον 16χρονο στα Πατήσια

Καρέ - καρέ η δράση των ανηλίκων πριν μαχαιρώσουν τον 16χρονο στα Πατήσια
Ο 15χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ πήρε προθεσμία να παρουσιαστεί την προσεχή Πέμπτη στην ανακρίτρια ανηλίκων INTIME / CNN GREECE

Υλικό από κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν τη στιγμή που οι νεαροί κυνηγούν για να κλέψουν, ενώ ένας από αυτούς έχει μαχαιρώσει ένα 16χρονο παιδί, έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές Ασφαλείας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το CNN Greece η παρέα των νεαρών κυνηγάει το νεαρό παιδί και λίγο αργότερα ένας 15χρονος τον μαχαιρώνει για να του αρπάξει το κινητό.

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών κατάφεραν να συλλάβουν τον 15χρονο ενώ έχουν ταυτοποιήσει και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας. Όλα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα όταν η παρέα των 5 ατόμων πλησίασε απειλητικά στην περιοχή των Πατησίων έναν 16χρονο και έναν 17χρονο και αρχικά τους επιτέθηκαν λεκτικά.

Τα δύο θύματα άρχισαν να τρέχουν, οι δράστες όμως τους κυνήγησαν και αφού ακινητοποίησαν τον 16χρονο, ο 15χρονος τον μαχαίρωσε και τον τραυμάτισε στα πλευρά, την πλάτη και το πόδι.

Ο 15χρονος εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ όταν μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών αρνήθηκε να δώσει αποτυπώματα.

Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ πήρε προθεσμία να παρουσιαστεί την προσεχή Πέμπτη στην ανακρίτρια ανηλίκων και μέχρι τότε θα συνεχίζει να κρατείται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ