ΕΛΛΑΔΑ

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα οι αγορές σε Βαρβάκειο και Ρέντη

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα οι αγορές σε Βαρβάκειο και Ρέντη
Στην ηλεκτρονική σελίδα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) υπάρχει αναρτημένο το αναλυτικό, πρόγραμμα eurokinissi

Παραδοσιακά ανοικτά θα είναι έως και σήμερα μέχρι νωρίς το απόγευμα τα καταστήματα σε Βαρβάκειο Αγορά και Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη προκειμένου να προμηθευτούν οι καταναλωτές σαρακοστιανά εδέσματα.

«Συγκρατούμε τις τιμές σε ολόκληρη την Ελλάδα έτσι ώστε να αγοράζουν όλοι οι Έλληνες με τις ίδιες τιμές ή και πιο μειωμένες από πέρυσι για το Σαρακοστιανό τραπέζι» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψη του στην Βαρβάκειο Αγορά.

Σε ό,τι αφορά στην τιμή της λαγάνας ο υπουργός έχει δηλώσει ότι:

«Η τιμή της λαγάνας κυμαίνεται από 2,80-3,30 ευρώ. Για να είμαι δίκαιος, είναι λογικό να έχει μία μικρή αύξηση λόγω της αύξηση των αλευριών. Εάν πάνε οι καταναλωτές την Δευτέρα και βρουν τη λαγάνα με 4,5 ευρώ και άνω, να κάνουν καταγγελία στο 1520 και να στείλω άμεσα τη ΔΙΜΕΑ (Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς) και θα επιβάλει πρόστιμο. Μιλάμε για την παραδοσιακή λαγάνα», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα στην Βαρβάκειο θα λειτουργούν έως και σήμερα το μεσημέρι.

Αντίστοιχα, ανοικτά είναι έως το απόγευμα και τα καταστήματα στην Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη.

Στην ηλεκτρονική σελίδα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) υπάρχει αναρτημένο το αναλυτικό, πρόγραμμα λειτουργίας του κάθε καταστήματος.

Τα σούπερ μάρκετ, όπως έχει γίνει γνωστό, θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ