Πάτρα: Κινηματογραφική κλοπή αλλά χωρίς... λεία
Ανανεώθηκε:
Με... άδεια χέρια έφυγε τελικά από κοσμηματοπωλείο της Πάτρας ένας ληστής, παρότι διοργάνωσε «κινηματογραφική» κλοπή.
Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, τις οποίες επικαλείται η ΕΡΤ, ο δράστης αναρριχήθηκε χρησιμοποιώντας μία σκάλα αλουμινίου, από το πίσω μέρος κεραμοσκεπής, και στη συνέχεια έβγαλε κάποια κεραμίδια και με αιχμηρό αντικείμενο άνοιξε τρύπα στην εσωτερική ψευδοροφή, από την οποία μπήκε μέσα σε αυτό.
Άδειασε τις προθήκες, αρπάζοντας 109 ρολόγια, 7 λουράκια ρολογιών και στυλό συνολικής αξίας 150.000 ευρώ.
Πήρε επίσης και αλυσίδες, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και κολιέ από πολύτιμα μέταλλα η αξία των οποίων δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα.
Όμως κατά τη διάρκεια της δράσης του, χτύπησε ο συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι, που τον εντόπισαν την ώρα της διαφυγής του.
Αν και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, αυτός διέφυγε, χωρίς όμως το σακίδιο με τα κλοπιμαία.
Σε βάρος του δράστη, που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, για διακεκριμένη κλοπή.
Reuters: Ο Πούτιν θέλει ολόκληρη την Ουκρανία και τμήματα της Ευρώπης προειδοποιεί η CIA
22:50
ΗΠΑ: «Ρητορική» η στήριξη της Ρωσίας στη Βενεζουέλα - Δεν ανησυχούμε για κλιμάκωση με τη Μόσχα
22:38
Αγρότες: Άνοιξε μετά από τρεις ώρες η υψηλή γέφυρα στη Χαλκίδα
22:27
Σεισμική δόνηση 3,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κάσσου
22:17