ΕΛΛΑΔΑ

Σάρλ Μισέλ για σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Είμαι συγκλονισμένος, κουράγιο και δύναμη»

Σάρλ Μισέλ για σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Είμαι συγκλονισμένος, κουράγιο και δύναμη»
Mε μήνυμά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων AP/Geert Vanden Wijngaert

Ανάμεσα στα άτομα της διεθνής πολιτικής σκηνής που από το πρωί στέλνουν τα συλλυπητήριά τους για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, είναι και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

Συγκεκριμένα, με μήνυμά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

«Οι σκέψεις μου είναι με το λαό της Ελλάδας σήμερα το πρωί. Είμαι συγκλονισμένος από τα νέα και τις εικόνες τις σύγκρουσης των δύο τραίνων στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Κουράγιο και δύναμη στα σωστικά συνεργεία που συνεχίζουν το δύσκολο έργο τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

«Η σκέψη μου είναι με τον λαό της Ελλάδας», αναφέρει και η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για το τραγικό, πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα με μήνυμα, και μία φράση γραμμένη στα ελληνικά, αναφέρει πως, «η σκέψη μου είναι με τον λαό της Ελλάδας μετά το τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα κοντά στη Λάρισα που στοίχισε τόσες ζωές εχθές το βράδυ.

Μαζί σας θρηνεί όλη η Ευρώπη. Εύχομαι επίσης ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες. Είμαστε δίπλα σας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ