Σεξουαλική παρενόχληση 14χρονης από οδηγό ταξί στην Κατερίνη
Ενώπιον της Δικαιοσύνης αναμένεται να βρεθεί 53χρονος οδηγό ταξί στην Κατερίνη την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ενός ανήλικου κοριτσιού 14 χρονών.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο larissanet, ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται για δεύτερη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης.
Ειδικότερα, το πρώτο περιστατικό είχε σημειωθεί το 2020, όταν παρενόχλησε μία 17χρονη κοπέλα. Ο 53χρονος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και ανάκληση της άδειας λειτουργίας του ταξί του, για έξι μήνες. Ωστόσο, είχε ασκήσει έφεση επί της συγκεκριμένης απόφασης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 37 ετών σε 53χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά τα ανίψια του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σαμαράς για Novartis: «Η δικαιοσύνη πιστοποίησε την πολιτική σκευωρία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»
13:19
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ: Ποιοι εκπρόσωποι αγροτών θα συμμετέχουν στη συνάντηση με τον Μητσοτάκη στις 15.00
13:17
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Σε ξενοδοχείο - κάστρο μεταφέρεται η τέταρτη σεζόν της σειράς «The White Lotus» (pics)
13:15
ΧΡΗΜΑ
Διπλασιάζονται τα ημερήσια όρια συναλλαγών με IRIS - Νέο ιστορικό υψηλό για τις συναλλαγές ΔΙΑΣ
13:08
ΚΟΣΜΟΣ