ΕΛΛΑΔΑ

Ερυθρός Σταυρός: Σημαντική βοήθεια από την FORUM AE για την ενίσχυση των πληγέντων σε Τουρκία- Σύρια

Ερυθρός Σταυρός: Σημαντική βοήθεια από την FORUM AE για την ενίσχυση των πληγέντων σε Τουρκία- Σύρια
Το ποσό αυτό, μέσω του μηχανισμού που διαθέτει ο Ε.Ε.Σ., θα καλύψει μέρος των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των πληγέντων σε Τουρκία και Συρία

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) ευχαριστεί θερμά την FORUM AE-Member of NürnbergMesse Group, για την  έμπρακτη στήριξή της στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει για να προσφέρει οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία.

Συγκεκριμένα, η FORUM AE, η οποία αποτελεί μέλος Nürnberg Messe Group που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 15 μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης εκθέσεων στον κόσμο, μέσω της έκθεσης HORECA, η οποία ανήκει στο portfolio της, προχώρησε στη δωρεά ποσού 26.000€ προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, προς ενίσχυση των σεισμόπληκτων. Το ποσό αυτό, μέσω του μηχανισμού που διαθέτει ο Ε.Ε.Σ., θα καλύψει μέρος των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των πληγέντων σε Τουρκία και Συρία.

Η χρηματική επιταγή παραδόθηκε από αντιπροσωπεία της FORUM AE, αποτελούμενη από τους κ. Στράτο Αποστολάκο CFO & Executive Board Member, την κα Κάτια Μολφέτα Commercial Director και τον κ. Φίλιππο Παπαναστασίου International Development Director, στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, την Τρίτη (28/2), στα Κεντρικά Γραφεία του Ε.Ε.Σ. στην Αθήνα, ο οποίος τους ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική αυτή χειρονομία.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ