ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε 33χρονος από το Μπαγκλαντές - Ακόμη αναζητούν την Εριέττα

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε 33χρονος από το Μπαγκλαντές - Ακόμη αναζητούν την Εριέττα
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος Θανάσης Χατζάκος, δείγμα DNA από τον 33χρονο πάρθηκε από οδοντόβουρτσα που υπήρχε στο σπίτι του AP/Vaggelis Kousioras

Ταυτοποιήθηκε ο 33χρονος από το Μπαγκλαντές που επέβαινε στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την εμπορευματική στα Τέμπη. Πρόκειται για τον Μοχαμάντ - Εντρίζ Μία, μετανάστη που εργαζόταν ως μικροπωλητής και και ταξίδευε από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, όπως επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο, ο δικηγόρος της οικογένειάς του. 

Τα στοιχεία του δεν είχαν καταστεί εφικτό να ταυτοποιηθούν τις προηγούμενες ημέρες. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος Θανάσης Χατζάκος, δείγμα DNA από τον 33χρονο πάρθηκε από οδοντόβουρτσα που υπήρχε στο σπίτι του και ταυτοποιήθηκε με βιολογικό υλικό που συγκεντρώθηκε από τον τόπο του δυστυχήματος.

Κατά τον κ. Χατζάκο, ο Μοχαμάντ-Εντρίζ Μία εργαζόταν στην Ελλάδα ως μικροπωλητής και είχε κατέβει για τις ανάγκες της δουλειάς του στην Αθήνα. Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει στις αστυνομικές αρχές ένας φίλος του (ομοεθνής), ο οποίος γνώριζε για το ταξίδι.

Όπως ανέφεραν φίλοι του, ο 33χρονος ζούσε περί τα 10 χρόνια στην Ελλάδα και έβγαζε το ψωμί του, πουλώντας αξεσουάρ (faux bijoux).

Συνεχίζεται το θρίλερ με την 23χρονη Εριέττα

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται ο εφιάλτης που ζουν οι γονείς της 23χρονης Εριέττας, φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής, η οποία ταξίδευε με το τρένο του θανάτου.

Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη της 23χρονης, ενώ η Εριέττα δεν έχει έρθει σε επικοινωνία από το βράδυ της Τρίτης με τους γονείς της, οι οποίοι περιμένουν το τηλέφωνο να χτυπήσει για να μάθουν για την κόρη τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ