Αποσωληνώθηκε 20χρονος επιζώντας του δυστυχήματος στα Τέμπη
Αποσωληνώθηκε την Τρίτη (7/3), 20χρονος επιζώντας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Αξίζει να σημειωθεί, πως δεν πρόκειται για τον 20χρονο Γεράσιμο Γεωργιάδη, τον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου. Όπως ενημέρωσε το CNN Greece η οικογένειά του, παραμένει διασωληνωμένος και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Ο πατέρας του πολυτραυματία που αποσωληνώθηκε, Νίκος Στρατέλος, μιλώντας στο Action24, τόνισε πως η εξέλιξη αυτή ήταν το καλύτερο δώρο για την οικογένειά του, ωστόσο δεν μπορεί να χαρεί όταν βλέπει γονείς να κηδεύουν τα παιδιά τους.
Ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τόσο του νοσοκομείου Παπαγεωργίου όσο και του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας.
SPONSORED
Αστυνομική επιχείρηση στον Ασπρόπυργο: Εννέα συλλήψεις για κλοπή ρεύματος
19:56
Κυρανάκης στο συνέδριο της ΝΔ: «Οι νεοδημοκράτες πάντα θα στηρίζουμε ο ένας τον άλλον»
19:51
Συνομιλία Πούτιν με τον πρόεδρο των ΗΑΕ για την κατάσταση στο Ιράν
19:45
Πολάκης σε Φάμελλο μετά τη διαγραφή του: «Θα τα πούμε στην Πολιτική Γραμματεία»
19:41