Αποσωληνώθηκε 20χρονος επιζώντας του δυστυχήματος στα Τέμπη
Αποσωληνώθηκε την Τρίτη (7/3), 20χρονος επιζώντας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Αξίζει να σημειωθεί, πως δεν πρόκειται για τον 20χρονο Γεράσιμο Γεωργιάδη, τον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου. Όπως ενημέρωσε το CNN Greece η οικογένειά του, παραμένει διασωληνωμένος και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Ο πατέρας του πολυτραυματία που αποσωληνώθηκε, Νίκος Στρατέλος, μιλώντας στο Action24, τόνισε πως η εξέλιξη αυτή ήταν το καλύτερο δώρο για την οικογένειά του, ωστόσο δεν μπορεί να χαρεί όταν βλέπει γονείς να κηδεύουν τα παιδιά τους.
Ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τόσο του νοσοκομείου Παπαγεωργίου όσο και του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας.
Συνελήφθη 57χρονη για εμπρησμό στην Κορινθία - Το ένατο περιστατικό από τις αρχές του χρόνου
11:27
Επίδαυρος 2026: Το πρόγραμμα του καλοκαιριού στο σημαντικότερο θέατρο του κόσμου
11:20
ΑΑΔΕ: Διαθέσιμο από 1η Ιουλίου το ψηφιακό Αποδεικτικό Είσπραξης – Πώς χορηγείται και τι αφορά
11:16
Απολογείται ο 65χρονος για την υπόθεση αποπλάνησης 12χρονου στη Φθιώτιδα
11:08