ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Σε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, προχώρησε η ΕΛΑΣ, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων για την 24ωρη απεργία της 8ης Μαρτίου EUROKINISSI

Σε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, προχώρησε η ΕΛΑΣ, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων για την 24ωρη απεργία της 8ης Μαρτίου.

Ειδικότερα, σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών διαμαρτυρίας προς την Βουλή, που θα πραγματοποιήσουν συνδικάτα και εργατικά κέντρα.

Ειδικότερα έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην οδό Πανεπιστήμιου και στην οδό Σταδίου.

Υπενθυμίζεται ότι ακινητοποιημένα θα μείνουν σήμερα λεωφορεία, τρόλεϊ, τρένα και προαστιακός λόγω της απεργίας που πραγματοποιούν συνδικάτα και εργατικά κέντρα, με κύρια αιτήματα να μπει τέρμα στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, σύμφωνα με την εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας για σήμερα, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, μετατρέποντας τη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε απεργία.

Η συγκέντρωση στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί, για τις 12:30, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ