ΕΛΛΑΔΑ

Φυλακές Αυλώνα: Σύλληψη δυο ατόμων που προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά και κινητά

Φυλακές Αυλώνα: Σύλληψη δυο ατόμων που προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά και κινητά
Συλλήψεις για ναρκωτικά στις φυλακές Αυλώνα ΓΤ ΠτΔ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Δύο αλλοδαποί, 36 και 45 ετών, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες το πρωί (07/03) στην Αυλώνα, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και εισαγωγή και διάθεσης συσκευών κινητής τηλεφωνίας σε κατάστημα κράτησης.

Η ΕΛΑΣ είχε πληροφορίες για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών και κινητών τηλεφώνων στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνα, κρυμμένων σε όχημα τροφοδοσίας, προκειμένου να παραληφθούν και να πωληθούν σε κρατουμένους, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών με σκοπό την αποτροπή της εγκληματικής ενέργειας. Ειδικότερα, το φορτηγό τροφοδοσίας με επιβαίνοντες τους κατηγορουμένους, προσέγγισε το κατάστημα κράτησης του Αυλώνα. Λίγο πριν εισέλθει σε αυτό, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς που πραγματοποίησαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, ενδελεχή έρευνα στο εσωτερικό του φορτηγού.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκε κρυμμένη σε κρύπτη ανάμεσα στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού, αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε κάνναβη 26,3 γραμμαριών. Ακολούθησε έρευνα στον αποθηκευτικό χώρο-ψυγείο όπου βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη ανάμεσα σε είδη μαναβικής, σακούλα που περιείχε μεταξύ άλλων ποσότητα κάνναβης 157,1 γραμμ., 3 κινητά τηλέφωνα, κάρτα SIM, 3 φορτιστές κινητών τηλεφώνων και 3 ζευγάρια ενσύρματων ακουστικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ