Ο «ληστής με το Καλάσνικοφ» δίνει εξετάσεις για απολυτήριο Λυκείου
Εξετάσεις για να πάρει το απολυτήριο Λυκείου δίνει ο Βασίλης Δημάκης, ο γνωστός ληστής με το καλάσνικοφ, σε σχολικό συγκρότημα στην Πάτρα.
Ο Βασίλης Δημάκης ο οποίος κρατείται στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πάτρας μετακινείται υπό τη συνοδεία αστυνομικών τις ημέρες των εξετάσεων και όπως λένε οι άνθρωποι που τον συναντούν είναι συνεργάσιμος.
Ο Βασίλης Δημάκης, λήστευε περίπτερα, χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό και αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο των επιχειρηματιών.
Στο «ενεργητικό» του έχει κατηγορηθεί για αιματηρά επεισόδια σε βάρος αστυνομικών, και για ληστείες τραπεζών. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που τον συνοδεύουν είναι συνεργάσιμος και δεν δημιουργεί προβλήματα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής δοκιμασίας του.
ΕΛΛΑΔΑ
Καθαρά Δευτέρα: Ποια καταστήματα λειτουργούν κανονικά – Ανοιχτή μέχρι το μεσημέρι η Βαρβάκειος (vid)
07:42
TRAVEL
Καθαρά Δευτέρα: Οκτώ ταραμοσαλάτες που ξεχωρίσαμε πρωταγωνιστούν στο σαρακοστιανό τραπέζι
07:36
ΕΛΛΑΔΑ
Κυψέλη: Άφαντος ο 64χρονος δράστης - Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που η μητέρα της 25χρονης τον «πιάνει» στο σπίτι
07:24
CULTURE
BAFTA 2026: Θρίαμβος για το «One Battle After Another» – Οι νίκες, οι ανατροπές και όλα τα βραβεία
07:14
ΚΟΣΜΟΣ