ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη συμμορίας για διακίνηση ναρκωτικών - Πάνω από 800 συναλλαγές στην Αττική

Σύλληψη συμμορίας για διακίνηση ναρκωτικών - Πάνω από 800 συναλλαγές στην Αττική
Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τουλάχιστον 800 συναλλαγές, μόνο την περίοδο κατά την οποία τους παρακολουθούσαν ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Στη σύλληψη 5 μελών εγκληματικής οργάνωσης που εκτελούσαν χρέη «ντελίβερι», διακινώντας κοκαΐνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες στην Αττική, προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η συμμορία των εμπόρων ναρκωτικών παρείχε τις «υπηρεσίες της» όλο το 24ωρο στο κέντρο της Αθήνας και στην περιοχή της Καλλιθέας.

Η Δίωξη Ναρκωτικών, μετά από συντονισμένες ενέργειες, κατάφερε να συλλάβει πέντε μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας, ενώ αναζητεί ακόμη πέντε άτομα που φέρεται να συμμετείχαν στο κύκλωμα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση τουλάχιστον 800 συναλλαγών, μόνο την περίοδο κατά την οποία τους παρακολουθούσαν.

Να σημειωθεί ότι, πρόκειται για τη συμμορία του ενός Αλβανού κακοποιού «Βίμη», ο οποίος διαφεύγει, μέχρι στιγμής, της σύλληψης.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από έφοδο σε διαμερίσματα στον Ταύρο και στον Πειραιά, όπο και κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, χρημάτων, τα κινητά τηλέφωνα των δραστών, ενώ στα χέρια των αρχών βρίσκονται και οι ιδιόχειρες σημειώσεις τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ