Έκοψαν καλώδια από μπάρα διάβασης του ΟΣΕ στην Πάτρα
Άγνωστοι δράστες έκοψαν τα καλώδια από μπάρα διάβασης της σιδηροδρομικής γραμμής στην Πάτρα, ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα, με αποτέλεσμα αυτή να μείνει κατεβασμένη εμποδίζοντας τη διέλευση των οχημάτων.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων καθώς οι οδηγοί σταμάτησαν μπροστά από τις μπάρες φοβούμενοι να κινηθούν, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να περάσουν κάνοντας ελιγμούς.
Στη συνέχεια ενημερώθηκε ο προϊστάμενος του ΟΣΕ στην Πάτρα και κλήθηκε ηλεκτρολόγος, ο οποίος αποκατέστησε την βλάβη.
Το συμβάν αποδίδεται σε δολιοφθορά, αφού ο δράστης ή δράστες, έκοψαν το καλώδιο και στην συνέχεια προσπάθησαν να το κρύψουν ώστε να μην φαίνεται η παρέμβαση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τέμπη: Διευρύνεται ο κύκλος των διώξεων – Ορίζονται σήμερα οι εφέτες ανακριτές
ΕΛΛΑΔΑ
Συνεχίζεται η απεργία στα τρένα – Χωρίς Προαστιακό η Αττική
ΚΟΣΜΟΣ
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι μπλε «πονοκέφαλοι» Τραμπ - Οι πολιτείες «κλειδιά» για τη Γερουσία
14:42
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Πλαφόν στην τιμή της βενζίνης και του ντίζελ ετοιμάζει η κυβέρνηση - Πρόστιμα - «μαμούθ»
14:41
ΚΟΣΜΟΣ
«Πού είναι η ομπρέλα μου;»: Η απόγνωση Καρόλου ενώ βρέχεται σε εκδήλωση στην Αντίγκουα- Δείτε βίντεο
14:38
ΕΛΛΑΔΑ
Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο λόγω λαμπαδηδρομίας
14:34
ΕΛΛΑΔΑ