Αναζητείται 42χρονος - Άφησε μόνο στο σπίτι το 7χρονο παιδί του στο Νέο Ψυχικό
Ένας 42χρονος πατέρας αναζητείται από την ΕΛΑΣ, κατηγορούμενος ότι άφησε μόνο του το 7χρονο παιδί του, στο σπίτι τους, στην οδό Αθανασίου Διάκου, στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, και έφυγε.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η 41χρονη μητέρα του παιδιού άφησε στον σύζυγό της το παιδί για να το προσέχει, αλλά στη συνέχεια εκείνος το κλείδωσε στο σπίτι και αποχώρησε. Το παιδί έβαλε τα κλάματα και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα γείτονες που το άκουσαν να ειδοποιήσουν την Άμεση Δράση, που έσπευσε στο σημείο.
Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης - Ψυχικού για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Χειμερινές εκπτώσεις: Τι περιμένει η αγορά μετά την πτώση εορταστικού τζίρου για 1 στις 2 επιχειρήσεις - Ελπίδα η «ρευστοποίηση» του στοκ
07:50
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα λόγω του χιονιά
07:45
ΕΛΛΑΔΑ
Αποκολλήθηκε τμήμα γέφυρας στη Νέα Ιωνία - Ειδικό κλιμάκιο θα ελέγξει τη στατικότητα
07:35
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Remade: Το fashion project που ξεκίνησε από το χόμπι μιας 15χρονης Ελληνίδας
07:34
ΚΟΣΜΟΣ