Νέα συνάντηση Γεραπετρίτη - σιδηροδρομικών την επόμενη εβδομάδα
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μεταξύ των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους και του υπουργού Επικρατείας, αρμοδίου και για θέματα υποδομών και μεταφορών, Γεωργίου Γεραπετρίτη.
Ειδικότερα, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (Π.Ο.Σ.-Μ.Σ.Τ.), αναφέρει ότι συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης με τον κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη, στο οποίο εντοπίζεται κοινό σημείο με το υπουργείο «την επανεκκίνηση του Σιδηροδρόμου στο πλαίσιο που όλοι επιζητάμε για ασφαλή και ποιοτικό Σιδηρόδρομο».
Παράλληλα, ενημέρωσε πως ανανεώνεται «το κοινό μας ραντεβού αρχές της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να συνεχίσουμε την ανταλλαγή των απόψεων για την ορθή επανεκκίνηση του Σιδηροδρόμου».
Καταλήγοντας, επισημαίνουν πως εν αναμονή της εξειδίκευσης των προτάσεων του υπουργού «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ».
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα υποβάλετε αίτηση
01:00
Σε λειτουργία τέθηκε το υποσύστημα Εργοσήμου ΟΓΑ μέσω e-ΕΦΚΑ - Ποιες οι νέες δυνατότητες
00:30
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
23:49