ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης: Αρνείται ξανά κάθε εμπλοκή η μητέρα της

Βιασμός 12χρονης: Αρνείται ξανά κάθε εμπλοκή η μητέρα της
Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που έχει κατονομάσει η κόρη της ότι την έχουν κακοποιήσει να είναι εκτός φυλακής και η ίδια εντός φυλακής, διερωτάται η μητέρα της ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME

Κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια αρνήθηκε για ακόμη μια φορά η 37χρονη μητέρα της.

Η κατηγορούμενη και ήδη προφυλακισμένη από τον περασμένο Οκτώβριο κλήθηκε σε συμπληρωματική απολογία ενώπιον της 33ης ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση μετά από νέα στοιχεία που σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψαν από την κλήτευση και νέων κατηγορουμένων τους οποίους αναγνώρισε ως κακοποιητές της η ανήλικη κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπιση της 37χρονης μητέρας υπέβαλε αιτήματα στην ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει ενώπιον της η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ που έχει εξετάσει τη 12χρονη προκειμένου να βεβαιώσει ότι η κατάθεση του παιδιού είναι αξιόπιστη και ειδικά ως προς το σκέλος της εκείνο που η ανήλικη αναφέρεται σε μη εμπλοκή της μητέρας της στην υπόθεση. Ακόμη η υπεράσπιση ζήτησε από την ανακρίτρια να καλέσει για κατάθεση για τον ίδιο λόγο και την παιδοψυχολόγο που παρακολουθεί τώρα την ανήλικη.

«Η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις για λογαριασμό του παιδιού της. Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που έχει κατονομάσει η κόρη της ότι την έχουν κακοποιήσει να είναι εκτός φυλακής και η ίδια όταν 12χρονη κόρη της δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για εκείνη να βρίσκεται εντός φυλακής» τόνισε ο εκ των δικηγόρων της μητέρας, Απόστολος Λύτρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ