ΕΛΛΑΔΑ

Υπό την επήρεια μέθης ήταν ο 53χρονος που πυροβόλησε σε καφετέρια στο Λαύριο

Υπό την επήρεια μέθης ήταν ο 53χρονος που πυροβόλησε σε καφετέρια στο Λαύριο
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Eurokinissi

Ανακοίνωση σχετικά με το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/3) στο Λαύριο εξέδωσε η ΕΛΑΣ. Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και όπως αναφέρει η αστυνομία, ο 53χρονος που πυροβόλησε τον επιχειρηματία βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 53χρονος δράστης βρισκόταν σε καφετέρια στο Λαύριο όπου ενεπλάκη σε φραστικό επεισόδιο με άλλους θαμώνες. Στη συνέχεια έφυγε από το κατάστημα, αλλά επέστρεψε μετά από λίγο με μια καραμπίνα. Από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος στοχεύοντας προς τον 67χρονο ιδιοκτήτη πυροβόλησε στη τζαμαρία.

Ο 67χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, τραυματίστηκε τόσο από το σκάγι που τον έπληξε στο μάγουλο όσο και από θραύσματα τζαμαρίας που εκτοξεύτηκαν προς το μέρος του. Αμέσως μετά ο κατηγορούμενος απείλησε φραστικά τον 67χρονο και διέφυγε με ηλεκτρικό ποδήλατο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν τον 53χρονο σε κοντινό σημείο και τον ακινητοποίησαν. Επίσης, διενήργησαν αλκολτέστ στον κατηγορούμενο με θετικό αποτέλεσμα.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, καραμπίνα και 33 φυσίγγια τα οποία κατείχε νόμιμα. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ