ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε καλά στην υγεία του ο 13χρονος που είχε χαθεί

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε καλά στην υγεία του ο 13χρονος που είχε χαθεί
Ο 13χρονος είχε βγει βόλτα με συγγενικό του πρόσωπο και ξέφυγε της προσοχής του, με αποτέλεσμα να τον αναζητούν μέχρι και σήμερα όπου εντοπίστηκε σώος INTIME

Τέλος καλό όλα καλά για τον 13χρονο αγνοούμενο από την περιοχή της Νέας Κρήνης, στη Θεσσαλονίκη, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα thestival. Το απόγευμα του Σαββάτου, το παιδί εντοπίστηκε από οικείους του και η αγωνία της οικογένειάς του έλαβε τέλος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό αγόρι είναι καλά στην υγεία του. 

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του είχαν χαθεί το απόγευμα της Παρασκευής και η δήλωσή εξαφάνισής του έγινε το βράδυ της ίδιας ημέρας, στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλαμαριάς.

Ο 13χρονος είχε βγει βόλτα με συγγενικό του πρόσωπο και ξέφυγε της προσοχής του, με αποτέλεσμα να τον αναζητούν μέχρι και σήμερα όπου εντοπίστηκε σώος.

Το βράδυ της Παρασκευής, συγγενής του 13χρονου μετέβη στην Ασφάλεια και δήλωσε την εξαφάνισή του, ενώ αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμού του. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι η ζωή του παιδιού βρισκόταν σε κίνδυνο, αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ