ΕΛΛΑΔΑ

Συγκεντρώσεις για τα Τέμπη: Πλήθος κόσμου σε Σύνταγμα και Προπύλαια

Συγκεντρώσεις για τα Τέμπη: Πλήθος κόσμου σε Σύνταγμα και Προπύλαια
Πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα CNN Greece / Αλέξανδρος Γαστεράτος

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάματος και στα Προπύλαια, σε ένα ακόμη συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, διεκδικώντας να αποδοθεί Δικαιοσύνη, αλλά και να τεθούν άμεσα σε εφαρμογή μέτρα για ασφαλείς μεταφορές.

Ειδικότερα, στις κινητοποιήσεις καλούν τα σωματεία εργαζομένων στη Hellenic Train, η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ, αρκετά εργατικά κέντρα της επαρχίας, Ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια σωματεία, ενώ σχετική ανακοίνωση δεν έχει βγάλει η ΓΣΕΕ, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία συνεδρίου και εκλογής νέας διοίκησης.

Επιπλέον, οι υγειονομικοί της Αθήνας και του Πειραιά ανακοίνωσαν:

«H ΕΙΝΑΠ σε συνέχεια της μεγάλης απεργίας της Τετάρτης συμμετέχει στο συλλαλητήριο των σωματείων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/03/23 στοΣύνταγμαστις 12.00».

Παράλληλα, η Ελληνική Αστυνομία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας από το πρωί της Κυριακής (12/3).

Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην Πανεπιστημίου και στην Σταδίου.

Κλειστοί είναι από τις 10:30 π.μ. οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι».

Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση στους εν λόγω σταθμούς, μέχρι νεοτέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ